Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Termeni si conditii

Introducere

Aceşti termeni şi condiţii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.flori.ro. Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Utilizatorul confirmă că a citit şi acceptat aceşti termeni şi condiţii în totalitate.


Drepturi de autor

Copyright © 2008-2018 SC Avante Consulting Team SRL, Toate drepturile rezervate.

Continutul siteului www.flori.ro este proprietatea SC Avante Consulting Team SRL, incluzand textele, imaginile, elemntele grafice si simbolurile, scripturile si programele dar si alte elemente ce se gasesc pe siteul www.flori.ro. Aceste materiale sunt protejate de legea dreptului de autor in conformitate cu legislatia in vigoare privind proprietatea intelectuala. SC Avante Consulting Team SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul partial sau total pe siteul www.flori.ro in orice moment, oricarei persoane sau program (robot, spider, crawler, etc) fara a avea obligatia de a motiva aceasta decizie.

Site-ul www.flori.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al proprietarului.

Www.flori.ro este un site conceput, executat si intretinut de societatea comerciala SC Avante Consulting Team SRL cu urmatoarele datele de identificare: - Cod unic de identificare: RO17434780,
- Registrul comertului: J40/6141/2005,
- Sediul social: Str. Pridvorului nr.19, ap.49, sector 4, Bucuresti,
- Cont bancar: RO26 RNCB 0075 0352 3244 0001 deschis la Banca: BCR SECTOR 4.
Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislaţia privitoare la dreptul de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe siteul www.flori.ro în orice moment, oricărei persoane fără a avea obligaţia de a motiva această decizie. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situaţiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.flori.ro şi nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimţământul scris al proprietarului.


Politica de acceptare a comenzilor

Toate comenzile inregistrare pe site-ul flori.ro sunt supuse acceptarii de catre SC Avante Consulting Team SRL, ce isi rezerva dreptul de a refuza comenzi fara a furniza un motiv anume. In aceasta eventualitate suma platita de catre cumparator (daca va fi cazul) va fi restituita in totalitate.


Modificarea unei comenzi deja plasate

In mod normal o comanda poate fi modificata cu pana la 24 de ore inainte de livrare, pentru livrarea in Bucuresti se pot efectua modificari asupra comenzii cu pana la 3 ore inainte de livrare. Se poate modifica mesajul pentru felicitare, adresa si timpul de livrare. Cel mai rapid si mai simplu mod de a modifica o comanda este sa ne contactati telefonic sau prin email.

Pentru sezonul de varf (martie), va rugam sa ne contactatai cu cel putin 3 zile inainte de data de livrare pentru eventuale modificari ale comenzii.


Anularea unei comenzi

Ca si alternativa la anularea unei comenzi, putei lua in considerate reprogramarea livrarii. Daca nu a fost deja procesata, o comanda poate fi anulata cu minim 24 de ore inainte de livrare pentru tare si cu minim 12 ore inainte de livrare pentru comenzile cu livrare in Bucuresti.
Comenzile platite prin card sunt rambursate instantaneu, iar pentru cele platite prin ordin bancar, in functie de banca, plata se ramburseaza intr-un interval de 2 - 5 zile lucratoare.


Confidențialitate

www.flori.ro poate deţine informaţii despre dumneavoastră, dar pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor de pe siteul flori.ro. Nicio informaţie nu va fi dezvăluită niciodată unei terţe persoane. Comenzile efectuate cu menţiunea Anonim, sunt expediate şi livrate fără a dezvălui identitatea Dvs. sub nicio formă destinatarului. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele ROMCARD - autoritatea naţională de supraveghere a tranzacţiilor de acest tip. Flori.ro nu solicită şi nu stochează niciun fel de informaţii referitoare la cardul Dvs.


Descrierea produselor și prețurilor

Fotografiiile au caracter informativ şi pot conţine vaze care nu sunt incluse în aranjamentul standard, excepţii făcând produsele unde acest lucru este menţionat explicit, sau promoţiile speciale. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stoc www.flori.ro poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel puţin egală cu cea a componenţei florale înlocuite. Puteţi solicită în orice moment un buchet personalizat sau de o altă culoare în cazul în care acesta nu apare pe site, opratorii şi florarii noştrii depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente după specificaţia clientului. Satisfacţie 100%, reprezintă mottoul firmei noastre. Flori.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest site, preţul poate fi modificat fără preaviz sau poate conţine erori de operare. Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecţiuni tehnice apărute la server. Preţul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. Preţul final plătit de client este format din preţul produsului şi cheltuielile de expediere aferente; www.flori.ro nu practică aşa numitele taxe ascunse.


Livrări și program de lucru

Comenzile Dvs. sunt preluate de siteul www.flori.ro în permanentă, 24 de ore din 24 de ore. Programul de activitate al operatorilor noştrii este de luni până vineri între orele 10 şi 19, livrările efectuându-se în intervalul 9:00 - 21:00 pentru Bucureşti, şi 9:00-18:00 pentru restul oraşelor din România. Flori.ro livrează comenzile într-un interval de maxim 24h de la dată plăţii în orice oraş din România, şi minim 3 ore în Bucureşti şi zonele limitrofe, ( incluzând aici: Otopeni, Popeşti-Leordeni, Pipera, comună Roşu, Bragadiru, şi alte localităţi situate la maxim 5 km de linia de centură a oraşului) sau la o dată mai îndepărtată specificată de client. Flori.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la dată specificată de client, cu toate acestea pot există situaţii în care livrarea la dată specificată nu este posibilă, cum ar fi zile libere, sărbători, vreme nefavorabilă, dezastre, etc.. Livrările pentru Bucureşti, se efectuează începând cu ora 9 dimineaţă până la orele 21 inclusiv. Toate restricţiile de livrare sunt aplicate în permanentă calendarului ce apare la plasarea comenzii. Dacă dată dorită de Dvs. nu apare în acest calendar, înseamnă că livrare nu se poate efectua în respectivă localitate la acea dată. În acest caz va rugăm contactaţi operatorii noştrii pentru mai multe detalii. Livrăm în aceeaşi zi în majoritatea marilor oraşe din România. Este recomandat să completaţi în casetă cu Observaţii cât mai multe informaţii pe care le consideraţi utile agentului de livrare. Atenţie: firma noastră depune eforturi pentru a efectua livrările în intervalul orar specificat de client, însă nu îşi asumă obligativitatea de a respectă acest interval atunci când acest lucru nu este posibil.


Garanție și limitări

Tot ceea ce ţine de acest site este oferit că atare, atât timp cât este disponibil şi fără o altă garanţie. www.flori.ro nu oferă nici o garanţie, expresă sau implicită, în ceea ce priveşte acest site şi produsele oferite. Flori.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poat fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Flori.ro îşi rezervă dreptul că în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conţinutul informaţiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Flori.ro îşi rezervă dreptul de a refuză livrarea oricărei comenzi fără obligaţia de a motiva acest refuz, în acest caz clientul va primi înapoi banii plătiţi pentru comandă respectivă. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de Flori.ro, dar nu şi alte despăgubiri.


Condiții legale

Site-ul www.flori.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.


Dispute și conflicte

Orice conflict apărut între www.flori.ro şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.


Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau invalida, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.