Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Buchete Flori de 8 Martie & Ziua Femeii

Pentru sărbătorirea acestei ocazii deosebite am pregătit o serie de flori pentru ziua femeii, radioase și zâmbitoare precum chipul lor. Buchetele de flori de 8 martie sunt vesele, încărcate de culori, sau sublime și elegante, într-o singură culoare de tonuri variate. Des întâlniți sunt trandafirii roșii, exprimând dragoste adevărată și devotament, cei albi și galbeni pentru prietenie și sinceritate, sau gerbera în culori puternice, galben, oranj, roz intens, răspândind bucurie.
Fiind mai mult decât o zi în care se manifestă aprecierea, respectul și iubirea față de femei, ziua internațională a femeii poartă o importantă semnificație, atât în plan politic cât și în plan social. A fost propusă la început ca un mod de a promova egalitatea drepturilor și de a elimina descriminarea și a ajuns, mai apoi, să fie o sărbătoare recunoscută internațional, ce aduce aminte de importanța femeilor și realizările acestora în diferite domenii de activitate.
În România, se obișnuiește să se ofere diverse semne de apreciere, precum buchete de flori, tinerelor fete sau femei, iubitelor, soțiilor, fiicelor, prietenelor, colegelor. Atât bărbații cât și femeile pot oferi flori rudelor și persoanelor apropiate de sex feminin. Copiii pot dărui buchete de flori de 8 martie pentru mame, bunici, rude, sau învățătoare și profesoare.

Citeste mai mult... Citeste mai putin...

Preţ între:  0 - 99  lei