Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Buchete Flori de 1 Martie & Marțișor

Mărțișorul sărbătorește sosirea primăverii, anotimpul ce readuce viața naturii, verdele copacilor și miresmele florilor. Aceeași explozie de culoare și parfum ce încântă privirea și bucură sufletele am recreat-o în numeroasele buchete cu flori de mărțișor pentru toate ființele dragi ție.
Gestul de a oferi un mărțișor în luna martie, pentru a sărbători încheierea iernii grele și venirea anotimpului blând, prielnic agriculturii, este o tradiție foarte veche, specifică românilor și a altor popoare învecinate. În trecut, se ofereau șnururi împletite din fire roșii și albe, simple sau ornate cu un ban de aur sau argint, ce erau purtate pe toată durata mărțișorului, după care erau atârnate de crengile copacilor, ca semn al belșugului. În prezent, pe lângă feluritele obiecte de decor, se obișnuiește să se ofere și flori de mărțișor pentru tinerele fete sau femei, ca simbol al frumuseții și veseliei.
Alege dintre multitudinea de aranjamente deosebite sau buchete de flori de 1 martie pe cel mai potrivit și dăruiește-l unei persoane speciale.

Citeste mai mult... Citeste mai putin...

Preţ între:  0 - 99  lei