Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Politică de confidenţialitate

Introducere

Urmatoare politica de confidentialitate se aplica in cazul utilizarii site-ului www.Flori.ro. Utilizarea siteu-ului nostru, aici incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe acet site, implica intelegerea si acceptarea politicii noastra de confidenţialitate.


Marca si drepturile de autor

Drepturile de autor sunt rezervate SC Avante Consulting Team SRL.

Drepturile de autor pentru informatiile si imaginile existente pe acest site sunt detinute de catre SC Avante Consulting Team SRL. Materialele prezente pe acest site nu pot fi copiate, reproduse, complet sau partial fara acordul expres al SC Avante Consulting Team SRL.


Neangajarea raspunderii

SC Avante Consulting Team SRL nu va acorda nicio garantie referitoare la evitarea intreruperii serviciilor oferite pe acest site. SC Avante Consulting Team SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru nicio eventuala dauna directa sau indirecta rezultata din urma folosirii prezentului website.

Avand in vedere ca accesul la prezentul website este conditionat de catre terti (furnizorii de internet, compania de webhosting, funrnizorii de servicii DNS), SC Avante Consulting Team SRL nu poate garanta ca serviciile de ecommerce oferite de prezentul website nu pot suferi opriri.


Obiectivul siteului

Prezentul website are ca si scop comercializarea de buchete si aranjamente florale. SC Avante Consulting Team SRL nu poate garanta ca paginile prezentului web site nu pot contine erori dar depune toate pentru a prezenta informatii corecte si a rezolva cu maxim de profesionalism toate eventualele erori ce pot aparea.


Confidentialitate

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Flori.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii serviciului si pentru intocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date.


Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

SC Avante Consulting Team SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 28598

La accesarea siteului nostru, www.Flori.ro, platforma noastra va inregistra automat informatii despre providereul dvs. de internet cat si siteul de pe care ne vizitati (exemplu, google.ro). Aceste informatii ne ajuta sa intelegem mai bine sursele de trafic si interesele clientilor nostri pentru a imbunatati calitatea serviciului oferit. Alte date personale ale dvs (nume, numar de telefon, adresa de email, etc) sunt colectate doar daca sunt oferite voluntar de catre dvs, in contextul efectuarii unei comenzi pe siteul nostru sau a completarii formularului nostru de contact. Aceste informatii ne ajuta in oferirea serviciului nostru catre dvs (nr de telefon pentru confirmarea comenzii, adresa pentru livrarea, numele pentru intocmirea facturii, etc). Aceste informatii vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice cu scopul de a va putea oferi serviciile noastre in cele mai bune conditii.


Utilizarea datelor personale

Flori.ro poate detine date si informatii despre dumneavoastra, pe care dumneavoastra nu le-ati oferit. Informatiile la care ne referim pot include, printre altele, nume, adresa, numar sau numere de telefon, adresa de email si informatii despre modul in care utilizati serviciile noastre. Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul Flori.ro. Acestea ar fi: - oferirea de produse si servicii catre dumneavoastra; - procesarea cererilor si mesajelor dumeavoastra; - procesarea comenzilor pe care dumneavoastra le pasati pe Flori.ro - generarea de facturi fiscale pentru comenzile plasate de catre dumneavoastra pe site-ul Flori.ro


Modificarea politicii de confidentialitate

Flori.ro poate revizui prezenta Politica de Confidentialitate in orice moment si fara o notificare prealabila. Obligatia utilizatorilor acestui site este de a verifica periodic Politica de Confidentialitate pentru a lua la cunostinta actualizarile sale.