Meniu
Intră în cont Nu ai cont? Apasă aici
COȘUL TĂU

Nu aveți nici un produs în coș

0 produse în coș
ACHITARE
Total
0
lei
Politică de confidenţialitate
Introducere

Urmatoare politica de confidentialitate se aplica in cazul utilizarii site-ului www.Flori.ro. Utilizarea siteu-ului nostru, aici incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe acet site, implica intelegerea si acceptarea politicii noastra de confidenţialitate. Societatea noastra, VAN HORT TRADE SRL, a depus cererea nr 532702797744 pentru inscrierea in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal.


Neangajarea raspunderii

Van Hort Trade SRL nu va acorda nicio garantie referitoare la evitarea intreruperii serviciilor oferite pe acest site. Van Hort Trade SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru nicio eventuala dauna directa sau indirecta rezultata din urma folosirii prezentului website.

Avand in vedere ca accesul la prezentul website este conditionat de catre terti (furnizorii de internet, compania de webhosting, funrnizorii de servicii DNS), Van Hort Trade SRL nu poate garanta ca serviciile de ecommerce oferite de prezentul website nu pot suferi opriri.


Obiectivul siteului

Prezentul website are ca si scop comercializarea de buchete si aranjamente florale. Van Hort Trade SRL nu poate garanta ca paginile prezentului web site nu pot contine erori dar depune toate pentru a prezenta informatii corecte si a rezolva cu maxim de profesionalism toate eventualele erori ce pot aparea.


Confidentialitate

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Flori.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii serviciului si pentru intocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date.


Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Van Hort Trade SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 28598

La accesarea siteului nostru, www.Flori.ro, platforma noastra va inregistra automat informatii despre providereul dvs. de internet cat si siteul de pe care ne vizitati (exemplu, google.ro). Aceste informatii ne ajuta sa intelegem mai bine sursele de trafic si interesele clientilor nostri pentru a imbunatati calitatea serviciului oferit. Alte date personale ale dvs (nume, numar de telefon, adresa de email, etc) sunt colectate doar daca sunt oferite voluntar de catre dvs, in contextul efectuarii unei comenzi pe siteul nostru sau a completarii formularului nostru de contact. Aceste informatii ne ajuta in oferirea serviciului nostru catre dvs (nr de telefon pentru confirmarea comenzii, adresa pentru livrarea, numele pentru intocmirea facturii, etc). Aceste informatii vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice cu scopul de a va putea oferi serviciile noastre in cele mai bune conditii.


Utilizarea datelor personale

Flori.ro administrat de Van Hort Trade SRL poate detine date si informatii despre dumneavoastra, pe care dumneavoastra nu le-ati oferit. Informatiile la care ne referim pot include, printre altele, nume, adresa, numar sau numere de telefon, adresa de email si informatii despre modul in care utilizati serviciile noastre. Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul Flori.ro. Acestea ar fi: - oferirea de produse si servicii catre dumneavoastra; - procesarea cererilor si mesajelor dumeavoastra; - procesarea comenzilor pe care dumneavoastra le pasati pe Flori.ro - generarea de facturi fiscale pentru comenzile plasate de catre dumneavoastra pe site-ul Flori.ro


Utilizăm și reținem date despre dumneavoastră pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a site-ului și calitatea serviciului oferit, respectand prevederile legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, precum si a Regulamentului (UE) 679/2016.Aceste date sunt: adresa de email, parolă criptată, datele de contact ale destinatarului în scopul livrării comenzii cu succes, datele cumpărătorului pentru contactarea sa în legătura cu comenzile plasate și facturare. Nu reținem și nu cerem datele cardurilor (VISA, MASTERCARD, etc) cu care se efectuează plățile sau datele de autentificare ale conturilor prin care se confirmă plățile (PayPal, HomeBank, etc).

Împărtășim datele destinatarului, nu și ale cumpărătorului, doar cu parteneri locali, pentru a fi posibilă livrarea comenzii.

Control deplin

Este la alegerea dumeavoastră dacă doriți să renunțați la serviciile noastre! Dacă doriți stergerea completă și definitivă a datelor dumneavoastră (cont, abonarea la newsletter) contactați-ne prin email.

Drepturile utilizatorilor privind datele personale

Conform GDPR, clientii flori.ro au urmatoarele drepturi:

  • - dreptul de acces la date: dreptul de a cere de la SC Van Hort Trade SRL daca și ce date prelucrează despre dumneavoastră. Cererea se poate face în mod gratuit o data pe an la adresa de email flori@flori.ro; Cererile repetate in mod nerezonabil pot fi refuzate sau se pot onora contra unei taxe rezonabile.
  • - dreptul de rectificare asupra datelor: dreptul de a cere de la SC Van Hort Trade SRL sa actualizeze / rectifice datele furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001. Cererile trebuie facute prin email vor fi realizate in maxim 5 zile de la primirea cererii. Unele date pot fi editate de catre dvs. din contul de client si nu necesita interventia noastra.
  • - dreptul de stergere ("dreptul de a fi uitat"): dreptul de a cere de la SC Van Hort Trade SRL sa stearga datele dvs. personale. Acest drept poate fi exercitat doar in situatia sau in limitele legale, astfel incat sa nu impiedice firma noastra de la exercitarea vreunei obligatii legale fata de institutiile statului.
  • - dreptul de restrictionare: dreptul de a cere SC Van Hort Trade SRL să restrictioneze prelucrarea datelor personale doar la anumite activitati. Vom respecta aceasta cerinta in cazul in care ea nu ne impiedica de a onora obligatii legale legate de facturare sau de orice alta natura.
  • - dreptul de a se adresa organelor competente prin depunerea unei plangeri sau reclamatie
  • - dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate
  • - portabilitatea datelor: dreptul de a solicita datele personale stocate, intr-un format accesibil (ex: XML) pentru ca acestea sa poata fi "portate" catre o alta organizatie sau companie

Pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus va rugam sa trimiteti un mesaj pe adresa de email flori@flori.ro, persoana de contact: Calin Mihai

Impartasirea datelor cu terți

Flori.ro transmite datele cu caracter personal (precum telefon, nume, email, adresa) unor terte persoane doar in conditiile legii si doar in scopul realizarii serviciului contractat de clientii care au transmis acele date personale. Organizatiile care pot sa primeasca aceste date personale sunt florarii locale implicate in realizarea aranjamentelor comandate, curieri implicati in livrarea comenzii, procesatorul de plata RomCard si integratorul serviciilor de plata Libra Bank. Pentru asigurarea unor servicii conexe, adresa IP a dispozitivului utilizat de un vizitator sau client pe siteul nostru poate fi inregistrata de servicii ca Yandex Metrica, Facebook, Google Analytics. Aceste servicii pot plasa cookie-uri pe dispozitivul utilizat de dvs.

Drepturile clientilor

Clientii flori.ro au urmatoarele drepturi:

  • - dreptul la informare: dreptul de a cere de la SC Van Hort Trade SRL daca și ce date prelucrează despre dumneavoastră. Cererea se poate face în mod gratuit o data pe an la adresa de email flori@flori.ro

  • - dreptul de intervenție asupra datelor: dreptul de a cere de la SC Van Hort Trade SRL sa actualizeze / rectifice / șterge datele furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001.

  • - dreptul de acces la date: dreptul de a cere de la SC Van Hort Trade SRL daca și ce date prelucrează despre dumneavoastră. Cererea se poate face în mod gratuit o data pe an la adresa de email flori@flori.ro

  • - dreptul de opoziţie: dreptul de a cere SC Van Hort Trade SRL să înceteze prelucrarea datelor personale.

  • - dreptul de a se adresa organelor competente.

  • - dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate.

  • - pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus va rugam sa trimiteti un mesaj pe adresa de email flori@flori.ro, persoana de contact: Calin Mihai

Modificarea politicii de confidentialitate

Flori.ro poate revizui prezenta Politica de Confidentialitate in orice moment si fara o notificare prealabila. Obligatia utilizatorilor acestui site este de a verifica periodic Politica de Confidentialitate pentru a lua la cunostinta actualizarile sale.


ABONARE LA NEWSLETTER
OK
Back to top