Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Buchete & Aranjamente Flori Culori Deschise

Buchetele și aranjamentele florale în culori deschise, fie de tip mănunchi sau la vază, au darul de a aduce o rază de lumină și bucurie în sufletul persoanei ce le admiră frumusețea. În funcție de coloritul lor, florile comunică anumite gânduri și stări sufletești. Am notat o scurtă descriere despre fiecare culoare a florilor și ce semnificație poartă:
Buchetele cu flori albe reprezintă sinceritate, inocență, puritate, simpatie, devotament. Când oferi un buchet de flori albe înseamnă că transmiți sentimente de respect, de apreciere și stimă.
Florile roz reprezintă admirație, bucurie, grație, tinerețe, feminitate, amabilitate, dragoste delicată. Oferind un buchet de flori roz îți exprimi sentimente de admirație, de dragoste curată și recunoștință.
În buchetele cu flori galbene se află calde sentimente de prietenie, veselie exuberantă, afecțiune, optimism, căldură sufletească. Oferă flori galbene pentru persoanele apropiate sau pentru mama ta, pentru a-ți exprima fericirea și recunoștința, sau entuziasmul.
Florile verzi amintesc de prospețimea naturii și reprezintă armonie, pace, serenitate, sănătate, prosperitate, reînnoire și renaștere. Sunt, de obicei, grupate cu alte culori, pentru un contrast mai puternic. Dăruind flori verzi înseamnă că transmiți cele mai bune gânduri de sănătate, noroc, pace și optimism.
Pentru a vedea semnificația celorlalte culori, te îndemnăm sa vizitezi pagina cu buchete și aranjamente în culori închise.

Citeste mai mult... Citeste mai putin...

Preţ între:  0 - 99  lei