Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Buchete de Trandafiri

Trandafirul face parte din familia florilor Rosaceae, genul rosa, fiind un binecunoscut simbol al iubirii pasionale și al credinței. Având o influență puternică asupra oamenilor, ce l-au apreciat pentru frumusețea și parfumul său, aceștia au început să planteze trandafiri sălbatici în grădinile lor, ajungând, prin cultivare selectivă și hibridizare acestora, la soiuri foarte rezistente și arătoase. Importați în mare parte din Olanda, de la cultivatori experți, noi vă aducem cei mai proaspeți și estetici trandafiri.
Trandafirii au exercitat din totdeauna o influență puternică asupra oamenilor. În antichitate aceste flori erau asociate zeităților iubirii, în evul mediu au inspirat elemente de arhitectură, iar în epoca victoriană făceau parte din 'limbajul florilor', fiind un mod acceptabil pentru nobilime de a-și împărtăși sentimentele. De asemenea, au fost amintite în diverse creații literare, printre care și unele opere aparținând lui Shakespeare, și au apărut, fie ca element central sau decorativ, și în artele frumoase.
În actuala lume occidentală, trandafirii rămân sub semnul dragostei pasionale și al frumuseții. În funcție de culoarea aleasă, pot exprima și alte sentimente, precum: dorință, credință, prietenie, inocență, bucurie, optimism, apreciere, recunoștință, onoare, creativitate.
Lăsând la o parte încărcătura lor istorică și simbolică, trandafirii merită să fie apreciați, pur și simplu, pentru frumusețea și parfumul lor; pentru că un trandafir... e un trandafir.

Citeste mai mult... Citeste mai putin...

Preţ între:  0 - 99  lei