Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Impozant

Buchet Cale Trandafiri Lisianthus

Un aranjament impozant alcătuit prin reuniunea unor flori deosebite şi extravagante, reţeta secretă a florarilor noştrii. Calele, leucadendronul şi liatrisul accentuează senzaţia de bunăstare şi împlinire adusă de densitatea extremă a florilor din buchet. În colecția de sentimente se regăsește roșul intens și pasional al trandafirilor, balansat de grația feminină a calelor mov roșiatic și carisma lisianthusului indigo. Prin formele sale expansive și nuanțele nobile, buchetul impune respect și oferă un plus de forță și determinare, necesare oricui își propune să realizeze lucruri mărețe.
Susține o persoană apropiată și arată-ți aprecierea și afecțiunea cu un buchet elegant și exuberant, ce aprinde scântei de fantezie.
Preţ total:
344 lei
(include TVA)
   
Adaugă în coş
Aranjament disponibil în mai multe mărimi:
?
Puteţi adaugă şi ceva special:
Preţ total:
344 lei
(include TVA)
  
Adaugă în coş

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 7 lishiantus mov, 7 cale mov, 7 trandafiri roșii, 7 hypericum roșu, 5 fire leucadendron, verdeață

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

Distribuie / Share

ALTE RECOMANDĂRI