Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Meniu
0 lei
Nu aveţi produse în coşul de cumpărături
Gânduri bune

Buchet Trandafiri Gerbera Crizanteme Santini

Când îți este dor de cineva, spune-i acest lucru în modul cel mai delicat și natural posibil. Trimite-i gândurile tale bune și noi te vom ajuta să le transpui în ceva tangibil și memorabil: un buchet proaspăt, cu o cromatică veselă. Gerbere, crizanteme și trandafiri zâmbesc voios și înțelegător, desfăcându-și cu generozitate petalele galbene și albe pentru a împrăștia raze de lumină și optimism. Buchetul creează o stare de relaxare și bună dispoziție, eliberând stresul și oferind o senzație unică de împlinire și liniște sufletească.
Transmite cele mai sincere sentimente de respect, apreciere și recunoștință cu un buchet încântător de trandafiri și gerbera.
Preţ total:
172 lei
(include TVA)
   
Adaugă în coş
Aranjament disponibil în mai multe mărimi:
?
Puteţi adaugă şi ceva special:
Preţ total:
172 lei
(include TVA)
  
Adaugă în coş

Fotografia acestui produs a fost executată chiar înainte de livrarea lui către destinatar. Nu s-au folosit filtre fotografice, alterări de imagine sau alte metode de prelucrare a imaginii. Asigurăm livrarea unui produs cel puţin la fel ca cel din fotografie!

În mărimea normală acest produs conţine: 7 trandafiri galbeni, 5 gerbera albă, 4 crizanteme albe, 4 santini verde, 4 trachelium alb, astrantia

Atenție! Tortul se livrează doar în București și în zonele limitrofe.

Distribuie / Share

ALTE RECOMANDĂRI